Nie, to nie jest zdj臋cie rafy koralowej z naszych egzotycznych wakacji 馃槂 to kolejna przek膮ska dla ma艂ego, wybrednego alergika!


Sk艂ad:

- bataty pokrojone z finezj膮, tzn. z pomoc膮 super sprz臋tu do food design'u za grosze (krajalnicy do warzyw)

- s贸l himalajska


Obrane fa艂dy batat贸w wk艂adamy do piekarnika rozgrzanego do 200 st.C, Pieczemy ok. 20 minut, w po艂owie obracaj膮c. Przed podaniem lekko solimy.


P.s. nie po艣wi臋ci艂abym chwili na tego typu posi艂ek dla mnie ale m贸j syn atopik -alergik -niejadek to uwielbia 馃槒 warto wypr贸bowa膰!







marz - art fine | Facebook


Popular posts from this blog

biorezonans? daj pan spok贸j...

Jak zmieni艂o si臋 nasze 偶ycie kiedy wyeliminowa艂am z diety dziecka gluten, nabia艂 zwierz臋cy i chemi臋?

Kilka 艣niadaniowych propozycji przy chorobach autoimmunologicznych